Werkschoenen heren

Veiligheid op de werkvloer is in sommige sectoren wel eens een punt van discussie. Wij bieden je de oplossing om het er veiliger voor jezelf op te maken: werkschoenen heren. Speciaal voor de mannen die werkzaam zijn in bijvoorbeeld de bouwsector, productiesector of industriesector. Met deze hoogwaardige en kwalitatieve veiligheidsschoenen hoef je je geen zorgen meer te maken, deze bieden namelijk optimale bescherming en daarnaast ook nog eens een hoog draag- en loopcomfort.

Filter Toont 1 - 20 vd 137 producten
Sorteren
Merk
Maat
Kleur
Gevoerd
Branche
Model
Tussenzool
Veiligheidsneus
Kruipneus
Normering
Prijs
Show Filters

Resultaat 1–20 van de 137 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 137 resultaten wordt getoond

Veelzijdige collectie werkschoenen heren

Je kunt bij shoeplace terecht voor allerlei verschillende modellen werkschoenen heren, ons ruime aanbod biedt je meer dan voldoende keuzemogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor nette werkschoenen heren of sneaker werkschoenen, om er behalve veilig ook nog eens hip bij te lopen. Binnen ons assortiment hebben we verschillende top merken opgenomen, zoals Redbrick, Elten, Puma en nog veel meer top merken om uit te kiezen. Genoeg keus dus voor iedereen om een geschikte schoen te vinden. Wij maken daarnaast ook onderscheid in talloze verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Zo kan je specifiek op zoek naar een laag of hoog model, een rubberen of lederen uitvoering bijvoorbeeld. Vindt je hier niet de schoen die je zoekt bekijk dan ons volledige aanbod werkschoenen hier.

Verschillende veiligheidsklasse werkschoenen herenwerkschoenen heren

Door de slimme filters heb je snel de geschikte schoen gevonden.  Een zeer belangrijk selectie criteria is de keus voor het het type veiligheidsklassen. Er zijn verschillende klassen om uit te kiezen afhankelijk van de branch en toepassing waarin je de schoen gaat gebruiken. Binnen ons assortiment werkschoenen voor heren, bieden wij de veiligheidsklassen SB, S1, S2, S3 en S1P. Het verschil tussen deze veiligheidsklasse kun je hieronder vinden:

  • Klasse SB: Minimaal vereiste in deze klasse is voorzien van een stalenneus;
  • Klasse S1: Antistatische eigenschappen;
  • Klasse S2: Extra waterbestendig en waterdichtheid (en S1 eigenschappen);
  • Klasse S3: Stalen tussenzool & antislipprofiel;
  • Klasse S4: S1 eigenschappen, alleen is de schoen gemaakt van PU, rubber of kunststof materialen;
  • Klasse S5: S4 eigenschappen met toevoeging van een tussenzool & antislipprofiel.

Ook kun je nog de keuze maken tussen een laag model en een hoog model:

  • Laag model: Geschikt voor mannen die veelal op hun knieën werken waarbij de enkel knik soepel moet zijn;
  • Hoog model: dit type schoen geeft extra bescherming van de hiel en voet. Zeer geschikt voor op de bouwplaats bijvoorbeeld.

Naast werkschoenen voor heren bieden wij ook een ruim assortiment werklaarzen en werkklompen.