Werkschoenen heren

Veiligheid op de werkvloer is in sommige sectoren wel eens een punt van discussie. Wij bieden je de oplossing om het er veiliger voor jezelf op te maken: werkschoenen heren. Speciaal voor de mannen die werkzaam zijn in bijvoorbeeld de bouwsector, productiesector of industriesector. Met deze hoogwaardige en kwalitatieve veiligheidsschoenen hoef je je geen zorgen meer te maken, deze bieden namelijk optimale bescherming en daarnaast ook nog eens een hoog draag- en loopcomfort.

Filter Toont 1 - 20 vd 136 producten
Sorteren
Merk
Maat
Kleur
Gevoerd
Branche
Model
Tussenzool
Veiligheidsneus
Kruipneus
Normering
Prijs
Show Filters

Resultaat 1–20 van de 136 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 136 resultaten wordt getoond

Verschillende modellen

Je kunt bij shoeplace terecht voor allerlei verschillende modellen werkschoenen heren, ons ruime aanbod biedt je meer dan voldoende keuzemogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor nette werkschoenen heren of sneaker werkschoenen, om er behalve veilig ook nog eens hip bij te lopen. Ook hebben wij specifieke werkschoenen S3 heren. Wij maken daarnaast ook onderscheid in talloze verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Zo kan je specifiek op zoek naar een laag of hoog model, een rubberen of lederen uitvoering bijvoorbeeld.

Vragen? Stel ze gerust!

Bij shoeplace hebben we service hoog in het vaandel staan, je kunt daarom te allen tijde bij ons terecht met vragen over producten of onze voorwaarden.