Werkklompen

 Klompen zijn jaren uit het straatbeeld verdwenen, maar werkklompen zijn vandaag de dag nog steeds populair. Deze klompen worden veel gedragen bij uitvoerende beroepen waarbij hygiëne, veiligheid en comfort hoog in ’t vaandel staat. Denk hierbij aan de zorg, voedselindustrie, logistiek of bouw.

Filter Toont 1 - 20 vd 44 producten
Sorteren
Merk
Maat
Kleur
Voor wie?
Gevoerd
Prijs
Show Filters

Resultaat 1–20 van de 44 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 44 resultaten wordt getoond

Werkklompen kopen

Werkklompen zijn er in vele soorten en maten. In ons assortiment vind je de meest uiteenlopende veiligheidsklompen voor in het ziekenhuis, de agrarische sector, de bouw of de voedingsindustrie. Onze veiligheidsklompen van Sanita garanderen optimale veiligheid. Deze veiligheidsklompen beschikken over een comfortabele en hygiënische veiligheidsklomp met dichte hiel en een stalen neus. Daarnaast hebben ze een buigzame PU zool, sterk antislip profiel en zijn de veiligheidsklompen anti statisch en geluidsarm. Vanwege deze toegepaste veiligheidsmaatregelen vallen deze werkklompen onder de veiligheidscategorie S2 of S3. De klompen met stalen neus van Sika zijn stevige en solide werkschoenen voor in de bouw, chemische industrie of op andere werkplekken met potentiële risico’s. De Sika veiligheidsklompen zijn olie,- vet- en chemicaliënbestendig. Daarnaast beloven deze klompen optimaal comfort op de werkvloer door de goede demping van schokken, het orthopedisch voetbed waarover de klompen beschikken en de overneus (kruipneus). De klompen van Euro Dan zijn geliefde veiligheidsklompen onder de mensen die werken binnen de agrarische,- schoonmaak, transport of medische sector. De veiligheidsklompen hebben een gesloten hak en beschikken over een houten zool en een flex microfiber binnenzool. Vanwege deze kerneigenschappen van dit schoeisel vallen de Euro Dan werkklompen onder de veiligheidscategorie S2 of S3. De klompen van het merk Patrick Safety zijn bijzonder in hun soort. Deze klomp van rubber beschikt over een gesloten zool met lus, composieten neus en voorgevormde binnenzolen. Deze mooi ontworpen werkschoenen vallen onder veiligheid SB. Onze veiligheidsklompen van Gevavi beschermt iedere voet tegen stoten, oliën en zuren. Deze typerende Zweedse veiligheidsklompen beschikken over een leren kap met riem en een houten zool met rubberen beschermzool. De Gevavi klompen zijn zeer populair binnen de agrarische en transport sector.

Waarom werkklompen kopen

Werkklompen is een verzamelbegrip van zowel beveiligde als onbeveiligde klompen. Een grote overeenkomst bij al deze klompen is dat ze voorzien zijn van een antislip zool. Wil je goede klompen kopen? Of zijn jouw huidige klompen hard nodig aan vervanging toe? Bij ons kan je werkklompen kopen in verschillende uitvoeringen, modellen en merken.

  • Gemakkelijk in,- en uit te stappen
  • Stevig en solide werkschoenen
  • Orthopedisch en ergonomisch vormgegeven
  • Veilige werkvloer
  • Klompen met stalen neus

De beste werkklompen

De Sika 811 Flex Light Safety Clog DH werkklompen zijn de beste verkochte veiligheidsklompen uit ons assortiment. Deze klompen met stalen neus en de zachte schokdempende binnenzool beschermen de voeten tegen schokken en stoten. Zweetvoeten zijn verleden tijd door de zweet absorberende functie van de voering. Deze Sika 811 Flex Light Safety Clog DH werkklompen vallen onder veiligheidscategorie S3. De Sika 149 Comfort klompschoenen in het zwart zijn ook populair onder onze klanten. Deze klompen hebben een SRC anti-slip profiel. Doordat ze antistatisch zijn kunnen deze werkklompen in heel veel werkomgevingen gedragen worden. Verder zijn deze veiligheidsklompen ademend, waterbestendig en garanderen een comfortabele en orthopedisch voetbed. De Zweedse klompen van Gevavi Dinext zijn zeer populair onder de mensen die werken in de agrarische en transport sector. De veiligheidsklompen met stalen neus beschikken over een leren kap met riem en een rubberen beschermzool. Tevens zijn de veiligheidsklompen voorzien van een antislip profiel en zijn ze olie,- en zuurbestendig. Werkklompen kopen