Veiligheidsschoenen

Onze voeten zijn het verst verwijderd van ons waarnemingsgebied. Om deze reden zijn goed passende veiligheidsschoenen essentieel om mogelijke verwondingen te voorkomen tijdens het werken. In het bijzonder moet schoeisel veel meer doen dan alleen bescherming bieden op plaatsen waar werknemers acht uur achter elkaar op de been zijn. Daarom hechten wij veel belang aan comfort, aantrekkelijk design en een uitzonderlijke pasvorm. Shoeplace heeft een breed assortiment veiligheidsschoenen van verschillende toonaangevende merken die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen.

Filter Toont 1 - 20 vd 22 producten
Sorteren
Merk
Maat
Kleur
Voor wie?
Gevoerd
Branche
Model
Tussenzool
Veiligheidsneus
Kruipneus
Normering
Prijs
Show Filters

Resultaat 1–20 van de 22 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 22 resultaten wordt getoond

Beschermd schoeisel dragen

Veiligheidsschoenen zijn voor veel branches essentiële persoonlijke beschermingsmiddelen. De schoenen zorgen voor bescherming in gevaarlijke omgevingen en bescherming tegen stoten. Wanneer u werkt met zware voorwerpen of bijvoorbeeld in de olie-industrie voor elke omstandigheid is geschikte veiligheidsschoenen een standaardvereiste om veilig je werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Veiligheidsschoenen en teen bescherming

In bijna alle veiligheidsschoenen is de beveiligde neus een essentieel onderdeel van de voetbescherming. Er zijn verschillende gradaties in teen/neusbeschermingen naargelang de type branche waarin je werkzaam bent. Voor het beveiligen en versterken van de neus worden verschillende materialen gebruikt. Zo kun je veiligheidsschoenen kopen met een stalen neus, maar er zijn ook beschermende schoenen met een kevlar neus. Schoenen met een stalen neus zijn gemiddeld genomen wat zwaarder dan schoenen met een kunststof neus. Zo worden schonenen met een stalen neusbeschermer meestal gebruikt in magazijnen, waar de kans groter is dat zware voorwerpen op uw voeten vallen.