Sneaker werkschoenen

Goed beschermd zijn op de werkvloer, maar ook goed voor de dag komen? Wij begrijpen die wens, en komen met de oplossing in de vorm van stijlvolle sneaker werkschoenen. Het grote voordeel is dat deze werkschoenen niet meer een enkele functie hebben, behalve de werkvloer misstaat de sneaker werkschoen namelijk ook niet in het straatbeeld. Je kunt daarom ook buiten werktijden prima voor de dag komen met de sneaker werkschoenen. Feit is wel dat je ook voor dit comfort betaalt. Liever wat geld besparen? Bekijk dan onze goedkope werkschoenen.

Filter Toont 1 - 20 vd 40 producten
Sorteren
Merk
Maat
Kleur
Voor wie?
Gevoerd
Branche
Model
Tussenzool
Veiligheidsneus
Kruipneus
Normering
Prijs
Show Filters

Resultaat 1–20 van de 40 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 40 resultaten wordt getoond

Wanneer zijn deze schoenen geschikt?

De sneaker werkschoenen zijn helaas niet geschikt voor elk beroep, sommige branches vragen nu eenmaal om extra veiligheid die enkel geboden kan worden door een échte werkschoen of werklaars. We hebben het dan bijvoorbeeld over werkzaamheden in de bouw of landbouw. De werkschoenen zijn echter wel uitermate geschikt wanneer je werkzaam bent in de zorg-, transport of productiesector. Ben je opzoek naar andere veilige schoenen bekijk dan ons gehele assortiment werkschoenen.

Veilig schoeisel, veilige websitesneaker werkschoenen

Veilige schoenen horen verkocht te worden in een veilige omgeving, daar doen wij van Shoeplace dan ook alles aan. En we voegen woord bij daad. Wij beschikken namelijk over het bekende SSL-certificaat, waardoor wachtwoorden en creditcardnummers afgeschermd worden wanneer deze door je ingevuld en verzonden worden. Gegarandeerd een veilige aankoop dus!