Instap werkschoenen

Mooie collectie Instap werkschoenen vindt je bij werkschoencenter.nl. Wij hebben een brede collectie instappers van alle bekende merken in het assortiment. Er is keus tussen instappers met een dichte hiel en open hiel. De dichte hiel instappers hebben uiteraard geen veters en zijn onder te verdelen in 2 types werkschoen instapper en klomp instapper. Beide veiligheidsschoeisel wat zonder veter strikken aan te trekken is. Daarbij kunnen werkklompen met open hiel ook onder instappers geschaard worden, alleen hebben deze instappers geen hiel bescherming en vallen dan ook in de lagere veiligheidscategorieen.

Filter Toont 8 producten
Sorteren
Merk
Maat
Kleur
Gevoerd
Model
Tussenzool
Veiligheidsneus
Kruipneus
Normering
Prijs
Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Instap werkschoenen kopen

Vertrouwd online je werkschoenen aanschaffen kan bij shoeplace.nl. Onze shop is beveiligd met een SSL versleutelde verbinding wat het afrekenen in deze shop 100% veilig maakt. Wij gaan vertrouwelijk om met je gegevens en zijn altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Betalen gaat snel en simpel via de bekende methodes. Liever eerst passen en dan betalen dat kan ook want wij werken samen met AfterPay.

Top 3 instappers

Een topper onder de instappers is de Safety Jogger X0600 S3. Een budget instap werkschoen met cambrelle voering en S3 klasse Daarnaast is de Grisport Safety STS Trace S3 en kwalitatieve aanrader. Deze schoen heeft een cambrelle voering, stalen neus en kevlar tussen zool. Sika 88 Flex Klomp Dichte Hak S2. Sika lichtgewicht pu flexibel klomp met dichte hak, stalen neus & overneus. Meer schoenen met een stalen neus bekijken? Bekijk onze categorie