Werkschoenen

Bij Shoeplace.nl hebben we een ruim assortiment aan werkschoenen en veiligheidsschoenen. Denkt u bij werkschoenen direct aan stevige schoenen met een stalen neus? Dat hoeft helemaal niet! In ons assortiment hebben we naast de ‘standaard’ schoenen ook hippe sneakerschoenen, nette werkschoenen voor heren én dames, werklaarzen en werkklompen.

Show Filters

Veiligheidsschoenen met stalen neus

Heeft u werk waarbij veiligheid belangrijk is? Het dragen van goede werkschoenen met stalen neus is onder andere vereist bij werkzaamheden in de techniek sector. Wij hebben verschillende schoenen met een stalen neus, zowel lage als hoge modellen. Hoog model veiligheidsschoenen geven meer stevigheid aan de enkels. De lage modellen zijn juist geschikter als u veel moet knielen tijdens het werk.

Sneaker modellen

Wie zegt dat u er niet hip bij kunt lopen met werkschoeisel aan? Onze sneaker werkschoenen zien er niet alleen sportief uit, ze zitten ook nog eens ontzettend lekker. Ze zijn lichter dan gewone werkschoenen, maar bieden wel voldoende stevigheid en voldoen uiteraard aan de gestelde veiligheidseisen.

Soorten werkschoenen

Heeft u een beperkt budget, maar wilt u wel veilige en stevige veiligheidsschoenen dragen? Bij shoeplace hebben we een aanbod goedkope werkschoenen voor u samengesteld. Is de schoen toch niet helemaal naar uw zin? Dan kunt u hem gewoon gratis retourneren. Naast onze budget uitvoeringen hebben we ook de zogenaamd Instap werkschoenen . Dit type schoen is vooral geschikt bij beroepen waar de werkschoenen veel aan en uit gedaan moeten worden. Daarnaast zijn ze zowel geschikt voor smalle en brede schoenen. De bovenkant is namelijk elastisch, waardoor de schoen perfect om uw voet past. Hierdoor zitten instappers extra comfortabel!

Werkschoeisel voor alle situaties

In sommige situaties wilt u profiteren van de veiligheid van een goede werkschoen, maar er tegelijkertijd netjes en fatsoenlijk uitzien. Met onze nette werkschoenen voor heren maakt u een verzorgde indruk én bent u verzekerd van optimale bescherming. Moet u tijdens uw werk voldoen aan specifieke veiligheidsnormen en bent u hierdoor op zoek naar werkschoenen heren in bijvoorbeeld de veiligheidsklasse S3? Ook die hebben wij in ons assortiment. Veiligheidsschoenen S3 hebben een veiligheidsneus, veiligheidszool én zijn waterbestendig. Ideaal als u werkzaam bent in de bouw, de productsector of een magazijn. Ook dames kunnen bij ons terecht voor hun werkschoeisel. Bent u die stijlloze schoenen zat? Onze werkschoenen dames zijn mooi, comfortabel én veilig. Ze bieden ultiem loop- en draagcomfort en hebben een verfijnde uitstraling. Geeft u niet zoveel om het uiterlijk van de schoen? Veel van onze ander werkschoeisel zijn unisex modellen en dus ook draagbaar voor vrouwen.

Werkschoenen klasse S5

Veiligheidslaarzen zijn perfect als veiligheidsschoenen in de categorie S5 .Als u veel werkt in een natte of vochtige omgeving of als u werkt met chemicaliën of andere branches waar een S5 veilighiedsklasse vereist is. De werklaarzen in ons assortiment bieden goede bescherming aan voet en enkel en zijn waterdicht. We hebben zowel laarzen van rubber als van leer en kunststof. Voor elke situatie de perfecte laars!

Veiligheidsklompen

Op zoek naar makkelijk aan te trekken werkschoenen? Werkklompen zijn ideaal als u werkt in de zorg-, bouw- of transportsector. De klompen bieden optimale ondersteuning en hebben een fijne pasvorm. Daarnaast zorgen ze voor een veilige werkdag! We hebben een ruim assortiment werkklompen met keuze uit werkklompen met open hiel en werkklompen met dichte hiel.

Service van Shoeplace

Wij maken het onze klanten graag zo eenvoudig mogelijk. We hebben een grote collectie werkschoenen van verschillende merken. Bekijk onze webshop en in een paar klikken vindt u dé schoen die bij u past!

  • Bestelling gratis retourneren.
  • Alle modellen fysiek op voorraad
  • 8.8 op basis van meer dan 1400 echte klantenreviews
  • Afrekenen 100% veilig door beveiligde SSL-verbinding