Werksokken

Wil je mooie werksokken kopen? Dan zit je bij de shoeplace.nl goed. Wij bieden een uitgebreid assortiment van sokken van allerlei soorten merken, kleuren, patronen en kwaliteit. Tijdens werk is hoge voetcomfort en ademende voeten belangrijk. Daarom hebben wij voor iedere werker in de agrarische, industriële of bouwsector de geschikte sokken. Bestel vandaag voor 20:00 jouw droomsokken, dan heb jij ze morgen in huis.

Filter Showing the single result
Sorteren
Merk
Maat
Kleur
Gevoerd
Prijs
Show Filters

Enige resultaat

Show Filters

Enige resultaat

Waarom werksokken kopen?

Werksokken zijn goud waard. Ze vormen de beschermlaag tussen je huid en je werkschoenen. Deze beschermlaag zorgt voor een hoger loopcomfort, maar beschermen de voeten ook tegen kou, warmte en temperatuurverschillen. Een aangename voetcomfort maakt dat jij je beter op je werk kan richten en geen ongemakken hebt van huidirritaties zoals blaren of wrijving.

Ons assortiment

We hebben goede werksokken die ideaal zijn voor de agrarische -en bouwsector. De sokken bieden optimale bescherming en comfort en optimale vochtregulatie en ventilatie. Dit verhoogt de veiligheid op de werkvloer én voorkomt vochtige voeten van het zweet. De werksokken bestaan uit een combinatie van 80% wol, 17% polyamide en 3% elestan. Je hebt de keuze uit werksokken die tot de enkels komen, of werksokken die tot de knieën komen. Onze werksokken volgen de vorm van de voeten nauwkeurig. Hierdoor geven de werksokken een elastisch en verstevigd enkelstuk met extra ondersteuning. Daarnaast heb je met deze werksokken geen last meer van plooien en andere ongemakken.

Voordelen van werksokken

– Goede isolator tegen kou – Geeft voeten ondersteuning – De sokken hebben een nauw sluitende pasvorm – Geven grip en garanderen veiligheid – Voorkomt zweetvoeten en blaren