Werkoverall

In deze categorie van Shoeplace vindt je ons aanbod van werkoveralls. Dit zijn pakken met een broek en bovengedeelte waarin je werk kunt verrichten zonder dat je eigen kleding vies wordt of verslijt. Dit zou natuurlijk zonde zijn. Lees hieronder een aantal tips waar je aan moet denken bij het kiezen van een werkoverall en haal de geschikte werkoverall snel in huis!

Filter Toont 10 producten
Sorteren
Merk
Maat
Kleur
Gevoerd
Prijs
Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Bedenk waarvoor je een overall nodig hebt

Bij het maken van een keuze moet jij je natuurlijk gaan bedenken waarvoor je een overall nodig heeft. Als je er een voor je werk nodig heeft, moet je een bijpassende overall kopen. Je kunt een overall ook goed gebruiken als je bijvoorbeeld veel in de tuin werkzaam bent en je kleding niet steeds vuil wilt maken. Als je op een boerderij woont, kan een werkoverall natuurlijk ook heel handig zijn om dagelijks in rond te lopen. Kies dan een overall die comfortabel zit, want je loopt er dan tenslotte de hele dag op. Een overall kan ook handig zijn op een manege. Kortom, een overall kan voor van alles gebruikt worden, maar zal zeker niet overbodig zijn!

Werkkleding overall kopen

Als je een werkkleding overall moet kiezen, moet je nagaan wat belangrijk is. Een overall heeft vak extra vakken, zodat je hier makkelijk spullen in kunt doen. Dit is handig als je een klusser bent, zodat jouw gereedschap hierin kan. Als je vaak op je knieën zit is het handig om een overall uit te zoeken waarbij deze plekken extra beschermd zijn tegen slijtage. Kies dan bijvoorbeeld voor een Amerikaanse overall met polyester 600D patches op je knieën. Daarnaast is het ook handig om te kijken of er kniebeschermers in de overall kunnen, zodat jij je knieën beschermt tegen slijtage. Beslis ook of je een overall wilt met lange mouwen of met korte mouwen. Als je vaak in de zomer werkt is het handig om een werkkleding overall met korte mouwen aan te schaffen, zodat je niet oververhit raakt.

Verschillende kleuren overalls

Je kunt bij ons ook verschillende kleuren overalls kopen. Zo hebben wij neutrale overalls, maar ook rode, groene of blauwe overalls. Je kunt dus kiezen voor je favoriete kleur of bijvoorbeeld de kleur voor het bedrijf waar je werkt. Dit kan bijvoorbeeld een voorkeur zijn voor je baas. Je kunt ook de kleur van de overall bepalen op basis van de bezigheden die je gaat verrichten in de overall. Als je zeker weet dat je overall veel vies gaat worden door modder, kan je het beste kiezen voor een donkere kleur. Op deze manier vallen de vlekken minder erg op. Daarnaast moet je kiezen voor een opvallende kleur als je in het donker werkt. Wij hebben ook overalls met reflecterende elementen om extra op te vallen. Op deze manier kunnen mensen je ook zien in het donker als hij of zij langsrijdt. Dit is dan veel veiliger dan een zwarte overall.

Een overall kopen voor kinderen

Wij hebben werkoveralls voor zowel kinderen als volwassenen. Een overall voor kinderen kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld op een boerderij woont. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je kind rond aan het rennen is en in de modder valt. Ook hoef je hierdoor minder vaak nieuwe kleding te kopen, want de kleding zal anders snel verslijten door het vele wassen. Toch kan een overall ook erg handig zijn voor veel meer doeleinden. Je kunt bijvoorbeeld een overall kopen voor je kind als hij of zij graag meehelpt in de tuin. Ook is het handig ome en overall te gebruiken als je kind bijvoorbeeld aan het verven is met verf die niet uit kleding gaat. Een overall hoeft ten slotte niet vlekvrij te blijven. Het zou zonde zijn als de nette kleding wel vlekken krijgt.