Werkbroek heren

In deze categorie werkbroek heren vindt je werkbroeken van hoge kwaliteit. Wij hebben deze broeken in verschillende soorten, merken, kleuren en maten. Een goede broek zorgt ervoor dat je kunt werken zonder dat je belemmerd wordt door jouw kleding. Er zijn wel een aantal punten waarop je moet letten voordat je er een aanschaft. Dit leggen wij hieronder uit, zodat je snel kunt bekijken welke broek voor je het beste geschikt is. Haal deze dan snel in huis en geniet van je nieuwe comfortabele werkbroek!

Filter Toont 7 producten
Sorteren
Merk
Maat
Kleur
Gevoerd
Prijs
Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Werkbroek heren kopen voor de zomer en winter

Je kunt bij ons zowel korte als lange werkbroeken kopen. Je kunt dus kiezen wat je liever hebt. Als je het vaak erg warm heeft of meer in de zomer werkt, is een korte broek beter geschikt. Bij een korte werkbroek zijn je knieën en onderbenen echter niet beschermd. Als je dus vaak op je knieën zit of als de broek ook als beschermmiddel dient, kan je beter kiezen voor een lange broek. Je zou natuurlijk wel kniebeschermers kunnen dragen bij een korte broek, dus ook dit is een optie. Als je het hele jaar door werkt is het handig om zowel een korte als lange broek te hebben. Zo kun je ze afwisselen en heb je elke dag de keuze welke je wilt dragen.

Verschillende materialen

Je moet een werkbroek heren kopen met het geschikte materiaal. Een van de veelgebruikte materialen voor deze broeken is katoen. Dit is zacht en zit comfortabel, maar droogt langzaam. Dit is dus niet handig als je buiten in de regen werkt. Wij hebben ook werkbroeken die gemaakt zijn van een combinatie van katoen en polyester. Door het katoen zit het dus nog lekker, maar polyester droogt veel sneller. Het soort materiaal dat voor je geschikt is hangt dus af van je werkzaamheden en of je deze binnen of buiten verricht.

Zakken en kniebeschermers

Tijdens het uitzoeken van een geschikte werkbroek moet jij, je bedenken of grote zakken belangrijk voor je zijn. De broeken hebben namelijk allemaal andere zakken, sommige zijn groter dan andere. Als je geen zakken nodig heeft, kun je kiezen voor een werkbroek heren zonder extra zakken. Grote zakken zijn handig als je graag veel spullen bij je draagt. Als je dan steeds ergens anders heen moet heb je de belangrijkste spullen snel bij de hand. Een andere eigenschap van lange broeken is dat ze extra bescherming bieden tegen slijtage op de plekken waar de broek als eerste zou slijten. Er zit bijvoorbeeld op de knieën een extra laag van 600D Oxford/PU wat extra stevigheid bied. Er zitten ook zakken in de knieën waar jij je kniebeschermers in kunt plaatsen. Dit is handig als je vaak op je knieën moet zitten. Door kniebeschermers in je broek te doen kan je langer blijven zitten en zullen je knieën minder snel slijten.

Verschillende kleuren en reflectoren

Je kunt bij ons een werkbroek kopen in een kleur naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor de kleur van het logo van je bedrijf of ga voor een kleur die je mooi vindt. Daarnaast is het ook goed om te bedenken welke kleur het handigst is. Als je bijvoorbeeld veel in de modder zit is het handig om een donkere kleur te kiezen, zodat de vlekken minder zichtbaar zijn. Bovendien kan je bij ons ook een werkbroek heren kopen met reflectoren. De reflectoren zorgen ervoor dat je beter zichtbaar bent wanneer het donker is. Je kunt kiezen voor een felle kleur broek met reflectoren of bijvoorbeeld een broek met een aantal reflector elementen. Dit ligt natuurlijk ook aan je werkzaamheden. Door een aantal kleine reflectoren op je werkbroek ben je toch een stuk veiliger.