Spaanse sloffen kind

De kindercollectie van Spaanse sloffen heeft een aantal kwalitatieve sloffen. De Spaanse sloffen zijn immens populair in heel Nederland, en dus ook bij kinderen. In onze webshop kunt u om die reden ook het type Spaanse sloffen kind bestellen. De Spaanse sloffen voor kinderen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.  Hierdoor zitten er zowel voor jongens als voor meisjes mooie exemplaren tussen.

Filter Toont 3 producten
Sorteren
Merk
Maat
Kleur
Voor wie?
Gevoerd
Model
Prijs
Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Hoge kwaliteit Spaanse sloffen voor kinderen

Om je de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren werken wij bovendien samen met een producent in Spanje. In deze fabriek worden de slofjes nog op ambachtelijke wijze gemaakt. Zo is de voering aan de binnenkant van wol. Daarnaast zijn de sloffen gemaakt van een hoge kwaliteit suède. Hierdoor gaan de sloffen jarenlang mee, jouw kind zal er dus voor langere tijd veel plezier aan beleven. Kortom: voor warme, comfortabele én kwalitatieve Spaanse sloffen kinderen heb jij in ons de perfecte webshop gevonden! Voor Spaanse sloffen voor mannen bekijk je spaanse sloffen heren en voor vrouwen spaanse sloffen dames.

Waarom Spaanse kindersloffen kopen?

Er zijn meerdere redenen waarom jij voor jouw kind Spaanse sloffen zal moeten aanschaffen. Een van die redenen is dat de sloffen heerlijk warm zijn. Het is als het ware een klein kacheltje voor je kind. Dit zal ervoor zorgen dat de voetjes van je kind het niet koud zullen hebben. Naast dat ze je opwarmen, zitten ze ook nog eens erg goed. De fijne pasvorm zorgt ervoor dat je kind lekker kan bewegen zonder dat het gaat irriteren. Genoeg redenen dus om Spaanse sloffen voor je kind te kopen.

Het Spaanse sloffen kinderassortiment

Voor kinderen hebben wij ook een assortiment gemaakt met verschillende keuzemogelijkheden. De Bernardino® Spaanse sloffen voor kinderen zijn er in de kleuren blauw, rood, roze en zwart. De pantoffels zijn van 100% suède en bevatten ook nog eens wol om de kwaliteit- en warmte te waarborgen. Shoeplace probeert het assortiment steeds meer uit te breiden, zit er nu nog niet de Spaanse sloffen voor kinderen bij die je zoekt? Vergeet ons dan niet, want mogelijk hebben wij binnenkort dan wel de slof die bij je kind past.