Winkelmand

Ruilen en retourneren

Retour procedure

Retour sturen kan eenvoudig binnen 60 dagen. Het product mag niet beschadigd zijn en moet met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Shoeplace geretourneerd worden.

Wanneer de artikelen in goede staat retour ontvangen zijn dan streven wij ernaar om het aankoop bedrag binnen 10 werkdagen uit te betalen.

U kunt het product terug sturen naar: 

  • Shoeplace Retouren
  • Eendrachtskade 14 zz
  • 9726 CW Groningen
Let op. De direct kosten voor het terug sturen zijn voor eigen kosten. Je kunt ook kiezen voor onze retour service, hiermee kan je je retourpakket gratis terug sturen via DHL >  begin hier
 

Artikel ruilen

Wilt u een ander artikel ontvangen? Stuur dan uw artikel(en) volgens bovenstaande procedure retour en plaats zelf een nieuwe bestelling in de webshop. Zodra wij uw producten retour hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag aan u uitbetalen.

Klacht?

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn. Indien u toch een onjuiste levering heeft gehad of u heeft een klacht betreffende de bestelde producten dan kunt u een mail sturen naar hallo@shoeplace.nl. Wij streven ernaar om uw klacht binnen 5 werkdagen op te lossen voor u.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retour via herroepingsrecht
In de periode van 30 dagen na ontvangst van je totale bestelling heb je de mogelijkheid te herroepen. Je bent op tijd met herroepen als je de herroeping verzendt voordat deze termijn is verstreken. Tijdens deze bedenktijd van 30 dagen dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je dient het product slechts in die mate uit te pakken, zodat je kunt beoordelen of je het product wenst te behouden. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een fysieke winkel zou mogen doen.

Indien u gebruik maakt van dit recht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Shoeplace geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 10 werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

De waardering van www.shoeplace.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 2482 reviews.