Kinder Regenlaarzen

Regenlaarzen kind gezocht? Wil je snel, eenvoudig en veilig regenlaarzen voor kinderen kopen dan zit je bij shoeplace goed. Wij hebben een leuke collectie van de vrolijkste en leukste laarsjes samengesteld. De regenlaarzen kind zijn verkrijgbaar in veel kleuren en modellen. Vandaag besteld dan heb jij morgen die fantastische regenlaarsjes al in huis.

Filter Toont 1 - 20 vd 68 producten
Sorteren
Merk
Maat
Kleur
Voor wie?
Gevoerd
Prijs
Show Filters

Resultaat 1–20 van de 68 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 68 resultaten wordt getoond

Regenlaarzen kind kopen

Het imago van kinderlaarzen is de afgelopen jaren enorm verbeterd. Waar kinderen eerst hun neus voor optrokken, staan ze nu eindeloos voor in de rij. De regenlaarzen kind werden eerste vervaardigd uit dezelfde materialen en dezelfde kleuren. Vandaag de dag is het uitzoeken van een kinderregenlaars hetzelfde als een dagje uit naar een speelparadijs. Kinderen worden overweldigd door de moderne en kleurrijke regenlaarzen voorzien van de leukste prints. Uiteraard is het wel de bedoeling dat de regenlaarzen je kind beschermt tegen wind, weer en kou. Maar gelukkig doen ze dat ook! Wij bieden een breed aanbod regenlaarzen kind. We leveren prachtige kinderlaarzen aan in de meest vrolijke kleuren, van groen, geel, oranje en rood tot zwart, blauw, grijs en paars. Niet alleen varieert ons assortiment in kleur, maar ook in print en pasvorm. Voor jongens en meisjes bieden we stoere prints met legerkleuren en schattige prints met hartjes, bloemetjes en rondjes. Wij hebben dus zowel regenlaarzen jongens als regenlaarzen meisjes.

Voordelen regenlaarzen kind

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom een kind niet zonder een goed stel regenlaarzen kan. Laat je overtuigen (en vooral jouw kind)! Kinderregenlaarzen waren voorheen lomp, kleurloos en saai. Daar is helemaal verandering in gekomen. Nu zijn er trendy en modieuze kinderlaarzen met de mooiste kleuren, prints, materialen en gadgets. Behalve dat ze er mooi, vrolijk en kleurrijk uitzien, beschikken de moderne regenlaarzen voor kinderen ook over een optimaal draagcomfort door een goed voetbed, kwalitatief hoogwaardige voering en een stevige hak. Zo kan jouw kind er iedere dag prettig op  lopen. Buiten spelen met regen, wind en kou is geen probleem meer. De voeten van je kind blijven goed beschermd tegen de ijzige kou en nattigheid. Overigens zijn de kinderlaarzen niet alleen bedoeld voor de regenachtige dagen. De kaplaarzen of tuinlaarzen zijn ook uitermate geschikt voor de zomerse dagen op het strand of bij een lange wandeling door het bos met het gezin. In ieder geval is het een pré voor elk buitenkind om over een goed stel regenlaarzen te beschikken. Waarom? Kinderlaarzen zijn:

  • Waterdicht
  • Comfortabel
  • Bestand tegen kou en vocht
  • Geschikt voor ruig nat terrein en natuurgebied

Hoewel kinderlaarzen geschikt zijn voor de voeten van een kind, profiteert ook elke ouder van deze aankoop. Kinderen zijn vrijbuiters, nemen hompen modder mee naar binnen en zorgen voor de meest smerige vloeren. Ja, dat hoort erbij, maar het is niet altijd even leuk. Je moet schoenen uitgebreid schoonmaken en dat vraagt tijd, energie en een hoop frustratie. Gelukkig maken de kinder regenlaarzen een eind aan deze overbodige activiteit. Kinderregenlaarzen zijn snel en eenvoudig onder de kraan schoon te spoelen. Doop de regenlaarzen om tot buitenschoeisel en vieze vloeren zijn verleden tijd.

Top 3 regenlaarzen kind

De Gevavi kinder regenlaars behoort tot de leukste kinder regenlaars. De laars heeft een stoere legergroene jungleprint. Extra funny aan deze kinder regenlaars zijn de ingebouwde ledlampjes. Ga je lopen? Dan gaan de lampjes knipperen. Wat een feest! Naast de leuke gadgets van deze laars, is de laars van 100% PVC. Daardoor biedt deze kinderlaars een goede weerstand tegen water en hebben ze ontzettend goede grip. Daarnaast houdt deze laars de voeten van je kind goed warm en droog. De Gevavi kinder regenlaars behoort ook tot de leukste kinder regenlaars. De laars heeft een schattige print met gekleurde hartjes. Extra leuk aan deze kinder regenlaars zijn de ingebouwde ledlampjes. Gaat je kind lopen? Dan gaan de lampjes knipperen. Wat een dolle pret! Naast de leuke gadgets van deze meisjeslaars is de laars van 100% PVC. Daardoor biedt deze kinderlaars een goede weerstand tegen water en hebben ze ontzettend goede grip. Daarnaast houdt deze laars de voeten van je kind goed warm en droog. De Dunlop kinder regenlaarzen in het blauw vormen het perfecte regenschoeisel voor jongens en meisjes. De laars heeft een rubberen anti-slipzool, waardoor je kind goede grip heeft bij rennen, huppelen, springen en het klimmen in bomen. Daarnaast zijn de laarzen goed bestand tegen slijtage en houden ze iedere voet warm, droog en veilig. Kortom: deze laars biedt alles wat jouw kind nodig heeft om onbezorgd buiten te spelen.