Regenlaarzen Groen

Hip in de regen en beschermd tegen modder en nattigheid. Groene regenlaarzen zijn mooie neutrale laarzen die goed te combineren zijn. Met de opvallende zool en details zijn deze ‘fashionable boots’ prima te dragen met een boswandeling, een dagje werken in de tuin of met een regenachtige gure dag.

Filter Toont 20 producten
Sorteren
Merk
Maat
Kleur
Voor wie?
Gevoerd
Model
Prijs
Show Filters

Toont alle 20 resultaten

Show Filters

Toont alle 20 resultaten

Groene regenlaarzen kopen

Groen is de kleur van natuur, frisheid, veiligheid, optimisme, vertrouwen en levenslust. Met groene regenlaarzen kun jij ieder weer en wind aan, onbevreesd kun je modderige paden begaan en vol vertrouwen weet je: mijn voeten blijven veilig, droog en schoon. Dat is de spirit. Ben je klaar voor het dagelijks leven? Wil jij je onderscheiden? Wil jij groene regenlaarzen kopen? Schroom niet. Kijk gerust rond in ons assortiment. Profiteer van onze voordelige prijzen. Bestel snel en gemakkelijk jouw droomlaarzen. Vandaag besteld? Dan heb je de regenlaarzen morgen in huis. Wij hebben voor ieder wat wils. In ons assortiment vind je tuinlaarzen in het groen voor man, vrouw en kind. Andere kleur nodig of andere laars bekijk dan ons gehele aanbod regenlaarzen.

Regenlaarzen in het groen voor kinderen

Voor de kinderen hebben we fantastische kinderregenlaarzen in het groen. Met onze kinderregenlaarzen kan jouw kind veilig buiten spelen. Ook in de late namiddag of vroege avond zijn de kinderen goed zichtbaar. Onze kinderregenlaarzen zijn namelijk voorzien van leuke ledverlichting of een reflecterende strip op de hiel. In ons assortiment hebben we kinderregenlaarzen in egaal groen. Voor de kinderen die het extra leuk vinden om met aparte regenlaarzen te lopen, hebben we fantastische groene kinderregenlaarzen met een jungleprint. Ook leuk voor meisjes zijn de Gevavi regenlaarsjes. Grijs met hartjes en Led lampjes in de zool. Dolle pret met deze vrolijke laarsjes.

Regenlaarzen in het groen voor mannen en vrouwen

Hoe ga jij het liefst naar buiten? Met modieus vormgegeven groene regenlaarzen? Met sportief ogende laarzen? Of rubberlaarzen of kaplaarzen die tot de knieën komen? Voor de fashionitas hebben wij mooie groene regenlaarzen met een gevormd riempje aan de bovenkant van de schacht. Voor de mannen en vrouwen die graag rondbanjeren door modder, regen en wind zijn de kaplaarzen goed geschikt. Onze groene kaplaarzen zijn gemaakt van 100% PCV, komen tot kuit of knie en beloven bijzonder goede grip. Wil je een sportieve regenlaars in het groen, dan moet je gaan voor onze sportieve regenlaarzen. Dit schoeisel heeft een sportieve look, is kwalitatief goed vormgegeven en is van 100% PVC.

De eisen aan groene regenlaarzen

Ook al zijn deze regenlaarzen prachtig van kleur, tuinlaarzen in het groen moeten ook aan de standaard voorwaarden van een regenlaars voldoen. Pas als het voldoet aan deze eisen mag de groene regenlaars ook een goede regenlaars genoemd worden. Zo moeten ze waterdicht zijn, soepel aan de voeten zitten en een goede draagcomfort leveren. Daarnaast moeten regenlaarzen goed ademen en mogen de voeten niet nat worden van het zweet. Ben je toch op zoek naar een andere kleur? Bekijk ook eens onze zwarte regenlaarzen