Gevoerde regenlaarzen

Kou wordt getrotseerd met onze selectie gevoerde regenlaarzen. Bestand tegen weer en wind. Beschermd tegen water, sneeuw en hagel. Koukleumen en sneeuwliefhebbers, opgelet: met deze gevoerde regenlaarzen zijn koude voeten verleden tijd. Iedereen die graag buiten komt met weer en wind kunnen niet zonder een paar gevoerde regenlaarzen! Daarom hebben we modieuze winterlaarzen in ons assortiment voor dames, heren en kinderen.

Filter Toont 19 producten
Sorteren
Merk
Maat
Kleur
Voor wie?
Gevoerd
Model
Prijs
Show Filters

Toont alle 19 resultaten

Show Filters

Toont alle 19 resultaten

Gevoerde regenlaarzen kopen

Je hoofd koel houden tijdens een hike door bergachtig woest en koud gebied is belangrijk. Een koude winterdag op werk doorkomen ook. Maar ook jouw kind moet goed bestand zijn tegen weer en wind in hartje winter. Dat kan alleen met een goede uitrusting. Superwarme winterlaarzen mogen daarom niet missen. Met onze winterlaarzen heb je warme voeten en houd je tenminste altijd het hoofd koel! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan winterse laarzen. Aan keuze is geen gebrek. We hebben outdoorlaarzen in verschillende stijlen, kleur en pasvorm. Voor dames, heren en kinderen hebben we super warme winterlaarzen van Dunlop Blizzard die bestand zijn tegen temperaturen van wel -15 graden Celsius! Iedereen kan rekenen op warme voeten. Deze Dunlop Blizzard laarzen zijn synthetisch gevoerd en beschikken over een waterdichte vetersluiting. 

Gevoerde regenlaarzen zijn er voor iedereen

gevoerde regenlaarzenWij bieden stoere winterse warme laarzen voor dames, heren en kinderen. Deze gevoerde regenlaarzen in het legergroen beschermen de voeten tegen sneeuw, hagel en kou. De waterdichte eigenschappen houden de voeten droog en de gevoerde binnenkant fungeert als een warme kachel voor de tenen. Voor de mannen en vrouwen hebben we de mooiste tuinlaarzen van rubber, PVC, katoen of polyester. Wil je lekker opvallen in de tuin? Dan zijn onze gekleurde tuinlaarzen ook een mooie aanschaf die een ieder opvrolijkt. Ons assortiment bestaat uit de volgende vier topmerken: Gevavi, Chuva, Dunlop en Aigle. Ook hebben we regenlaarzen met voering in specifieke kleuren, zoals de blauwe regenlaarzen. Toch opzoek naar andere laarzen bekijk heel ons assortiment regenlaarzen

Waarom gevoerde regenlaarzen kopen

Deze warme regenlaarzen met voering kan je tegen de meest hartverwarmende prijzen aanschaffen. Betalen doe je in een vertrouwde en veilige omgeving: iDeal. Niet alleen de prijs en de veilige betaalmethode is ontzettend prettig, maar ook de levering is zeer goed. Bestel jij regenlaarzen dames gevoerd? Bestel jij regenlaarzen met voering voor heren? Dan heb jij ze meestal morgen al in huis.
De reden waarom warme laarzen zo in de trek zijn, is als volgt:

  • Warme voeten in (vries)kou
  • Kwalitatief goed schoeisel voor koude wandeltochten
  • Makkelijk te onderhouden
  • Modieus