Regenlaarzen Dunlop

Dunlop regenlaarzen zijn een van de beste kwaliteitslaarzen. Het is het merk dat hét rubber uitvond. Het is het merk dat comfort beloofd. Het is het merk dat al jarenlang expertise combineert met de nieuwste technologieën.

Filter Toont 1 - 20 vd 21 producten
Sorteren
Merk
Maat
Kleur
Voor wie?
Gevoerd
Model
Prijs
Show Filters

Resultaat 1–20 van de 21 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 21 resultaten wordt getoond

Dunlop regenlaarzen kopen

Wil jij Dunlop regenlaarzen kopen? Goede keuze! Deze laarzen staan bekend als één van de beste regenlaarzen. Bij ons kan je veilig en snel de mooiste Dunlop laarzen aanschaffen. Vandaag voor 20:00 besteld? Dan heb je de Dunlop regenlaarzen morgen in huis. Wij hebben voor ieder wat wils. In ons assortiment vind je Dunlop regenlaarzen voor man, vrouw en kind. We hebben een breed aanbod waarbij voor iedere type buitenmens een andere Dunlop regenlaars beschikbaar is. Voor de kinderen bieden we prachtige Dunlop regenlaarzen aan in iedere kleur. De Dunlop kinderregenlaarzen vallen onder de best verkochte kinder regenlaarzen in ons assortiment. Dit komt door de prachtige kwaliteit van de Dunlop voetwaren. De laarzen zijn lekker warm, bieden bijzonder goede grip en hebben een goede weerstand tegen slijtage. Ook voor mannen en vrouwen is er een uitgebreid aanbod aan Dunlop regenlaarzen. We leveren prachtige regenlaarzen aan in iedere kleur, in iedere stijl en elke pasvorm. Je vind hier iedere soort Dunlop regenlaars, van tuinlaarzen tot kaplaarzen en van enkellaarzen tot kuitlaarzen. Alles is mogelijk. De laarzen kenmerken zich door een hippe en moderne uitstraling, optimaal comfort en een goede bescherming van de voeten.

Over de regenlaarzen van het Dunlop merk

De regenlaarzen dames en de heren regenlaarzen van het merk Dunlop geven een compleet nieuwe invulling aan de regenlaars van vandaag de dag. De regenlaarzen zijn gemaakt van innovatief rubber, beloven de beste comfort voor je voeten en zijn fantastisch door de naadloze voering. Dunlop schoeisel biedt de perfecte pasvorm voor man, vrouw en kind. De unieke passende vorm van deze regenlaars is te danken aan uitgebreide en jarenlange investeringen in de leesttechnologie. Deze technologie creëert extreme flexibiliteit en daardoor voelen de tuin,- en kaplaarzen heerlijk aan en kun je ze heel makkelijk aan- en uitdoen.

Het unieke materiaal van Dunlop regenlaarzen

Bijna 40 jaar terug herontdekte Dunlop rubber en vonden ze een nieuwe laars uit, gemaakt van het zogenoemde rubber Purofort. Met dit rubber onderscheiden de regenlaarzen van het merk Dunlop zich van andere laarzen. De regenlaarzen van het merk Dunlop zijn voorzien van materiaal dat zich in miljoenen gelijkmatig verdeelde luchtkamers verdeelt. Dit heeft als gevolg dat iedere regenlaars van Dunlop lichtgewicht en thermisch isolerend is. Daarnaast maakt de speciale structuur van het rubber iedere laars  sterk en flexibel. Zo genereer je optimale bescherming en de beste draagcomfort. Eens gestart met de regenlaarzen van het merk Dunlop dragen? Dan wil je nooit meer wat anders. Acifort is een bijzondere combinatie van Dunlop. Deze bijzondere combinatie bestaat uit PVC, nitril rubber en polymeren. PCV maakt de regenlaars waterdicht. Nitril zorgt voor een langere levensduur en maakt iedere regenlaars bestand tegen vet, bloed, olie en chemicaliën. De polymeren maken iedere regenlaars flexibel en comfortabel. Zo ben jij met deze buitenlaarzen optimaal beschermd en verzekerd van optimaal draagcomfort. Er wordt veel aandacht besteed aan het zo comfortabel mogelijk maken van de Dunlop laarzen. Er wordt daarom uitvoerig aandacht besteed aan de voering. De voering wordt antibacterieel en vocht absorberend aan elkaar gemaakt. Op deze manier heb je geen last meer van vervelende naden die je kousen en sokken kapot maken.  Wil je deze buitenlaarzen? Dan moet je goed letten op het Dunlop logo op onze regenlaarzen.

De veiligheidsnormen van Dunlop

Regenlaarzen zijn er niet alleen voor het mooie uiterlijk, maar zijn met name gecreëerd voor hun beschermende functie. Dunlop begreep dit maar al te goed en maakt regenlaarzen die bestand zijn tegen kou, wegglijden, vallen, modder, olie, mest, chemicaliën, zware hoeven of vallende objecten. Zo voldoet ieder type laars van Dunlop aan de allerhoogste veiligheidsnormen.