Shoeplace is een e-commerce bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in degelijk en functioneel schoeisel. Wij onderscheiden ons door een breed assortiment van degelijk schoeisel aan te bieden. Zoals robuuste outdoor schoenen, lederen muilen, bergschoenen, klompen en stoere regenlaarzen.

De shop onderscheidt zich op het gebied van gebruikersgemak, ontwerp, snelheid en aanbod. Daarnaast hebben we service hoog in het vaandel staan. Dit maken wij bijvoorbeeld waar door u snelle en veilige betaalmethoden te bieden in onze webshops, geen extra verzendkosten te rekenen en een soepel retourbeleid te hanteren. Met ons hoofdkantoor en magazijn in Rotterdam vinden onze producten bovendien snel en gemakkelijk hun weg naar de klant. Al deze ingrediënten bij elkaar dragen bij aan ons hoofddoel: dat elke klant van ons een zo fijn mogelijke winkelervaring beleeft.

Onze shops zijn gecertificeerd door Webwinkelkeur een van de grootste webwinkel keurmerken van Nederland. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbare webwinkel en een veilige aankoop.

Contact gegevens

Shoeplace.nl
Email | contact@shoeplace.nl
Telefoon | 010- 340 0585

KVK nummer | 63209829
BTW identificatienummer | NL1338.65.964B02