Tuinklompen

Ben jij iemand met groene vingers? Dan zijn tuinklompen volledig bestemd voor jou! Deze klompen met een comfortabele voetbed zijn gemakkelijk in het aan- en uittrekken en zijn hierom geliefd onder mensen die voor korte- en/of lange tijden in de tuin willen werken. In ons assortiment hebben wij tuinklompen voor heren en dames. Ben jij voortdurend in de tuin aan het werk? Kies dan voor één van onze kwalitatieve tuinklompen.

 

Filter Toont 1 - 20 vd 77 producten
Sorteren
Merk
Maat
Kleur
Voor wie?
Gevoerd
Prijs
Show Filters

Resultaat 1–20 van de 77 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 77 resultaten wordt getoond

Diverse soorten tuinklompen

In ons assortiment hebben we diverse soorten tuinklompen. Zo hebben we leren-, rubberen-, maar ook houten klompen. Naast de verschillende materialen die voor de tuinklompen worden gebruikt, zijn ze ook beschikbaar in meerdere uitvoeringen. Maak de keuze tussen een standaard tuinklomp of kies voor een meer opvallendere klomp met onze tuinklompen met print. Ook hebben we meerdere merken van tuinklompen. Voorbeelden van merken die wij in ons assortiment hebben zitten zijn de Jolly tuinklompen, de klompen van Euro-Dan en de tuinschoenen van EVA. Naast deze fantastische merken, hebben we nog meer hoogstaande schoenen verkrijgbaar. Werk je bijna niet in de tuin maar zoek je wel naar schoenen die het comfort, veiligheid en de hygiëne kunnen waarborgen? Bekijk dan onze medische klompen!

Tuinklompen voor heren en dames

Nederland staat bekend om haar klompen. Ze zijn dan ook nog steeds razend populair op de werkvloer, maar daarnaast ook in de tuin. In deze categorie staan verschillende tuinklompen voor heren en dames. Deze zijn uitermate geschikt voor de mensen met groene vingers. Tuinklompen heren zijn er met creatieve prints, maar ook in de meer standaard kleuren zoals in het zwart of wit. Maak daarnaast ook de keuze tussen een houten, leren of rubberen tuinklomp. Onze Jolly tuinklompen zijn van kunstmatig leder en bevatten een uitneembare Orthopedische binnenzool. Naast de klompen voor volwassenen hebben we ook tuinklompen voor kinderen.