Medische klompen

Een assortiment vol met klompen voor medische doeleinden. Onze medische klompen zijn gemaakt voor iedereen die werkzaam is in de zorg. Voorbeelden van beroepen waarvoor deze medische klompen uitermate geschikt zijn, zijn bijvoorbeeld verpleegkundigen, artsen, maar ook tandartsen en andere actievelingen in de zorg. Dit schoeisel staat in voor veiligheid, comfort en erg belangrijk ook de hygiëne. Onze zuster klompen staan voor je klaar.

Filter Toont 1 - 20 vd 30 producten
Sorteren
Merk
Maat
Kleur
Voor wie?
Gevoerd
Prijs
Show Filters

Resultaat 1–20 van de 30 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 30 resultaten wordt getoond

Medische klompen kopen

Wij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende medische klompen. Zo hebben wij medische klompen heren, maar ook voor dames. Door ons diverse aanbod van klompen kunnen wij ons een medische klompen winkel noemen. Wanneer je op zoekt bent naar een plek om medische klompen te kopen dan kijk je onder andere naar het merk van de voetwaar. In het assortiment hebben we onder andere het merk Euro Dan, welke bekend staat om de ergonomische klompen. Deze zijn te herkennen aan de gestroomlijnde uitstraling. In veel gevallen zijn de ergonomische klompen bestemd voor beroepen in de zorg, echter zijn ze niet alleen hiervoor geschikt. Voor beroepen in de schoonmaak,- transport of agrarische sector zijn medische klompen ook geschikt. De zuster klompen bevatten ook verschillende varianten, zo zijn er zuster klompen met een open hak maar ook klompen met een gesloten hak.

Waarom kiezen voor medische klompen?

Er zijn veel redenen waarom er voor medische klompen gekozen moet worden. Deze zuster klompen, ook wel verpleegkundige klompen genoemd zijn de schoenen die nodig zijn voor beroepen waar veel gelopen wordt en ook beroepen waar veiligheid en comfort hoog in het vaandel staan. Net als de standaard comfort schoenen, staan ook de medische klompen bekend om het comfort. Dit komt voor uit de uitstekend ergonomie van de medische klompen. Door de anatomische gevormde voetbedden krijgen de voeten en de enkels de ondersteuning die zij nodig hebben. Een andere reden waarom je moet kiezen voor zuster klompen is dat het veilige klompen zijn. Deze medische klompen bevatten namelijk een anti slip laag en versterkte neuzen. Ook worden schokken voor de drager gedempt. In de zorg is daarnaast hygiëne ook van groot belang. Het kopen van medische klompen om hygiëne te garanderen is dan ook een punt waarom zij bekendstaan.