Winkelmand

Veel gestelde vragen

In onze shop kunt u kiezen voor achteraf betalen. Onze betaalprovider die dit faciliteert is KLARNA. Als u kiest voor achteraf betalen dan ontvangt u van Klarna nadat u de bestelling ontvangen heeft een factuur. Deze dient u binnen de gestelde termijn te betalen. Geen factuur ontvangen? Bekijk hier hoe u dan het beste kunt betalen > https://www.klarna.com/nl/klantenservice/hoe-betaal-ik-mn-aankoop/

Ja absoluut. Wij maken enkel en alleen gebruik van betrouwbare en veilige betaalsystemen via een 100% SSL Secure omgeving (groene slotje in de adres balk). Verder zijn we aangesloten bij webwinkelkeur, een van de grootste Webwinkel keurmerken van Nederland. Zo heeft u altijd de zekerheid van een veilige winkelomgeving.

Shoeplace werkt met een zeer soepel retour termijn van 60 dagen. U heeft dus tot 60 dagen de tijd om uw retour aan te melden. Wel zo fijn idee!

Wanneer u een product wilt ruilen voor een andere maat of ander product dan dient een nieuwe bestelling te plaatsen in onze shop. Het verkeerde artikel kunt u vervolgens retour sturen en zal bij ontvangst binnen een week terug betaald worden.

Naast het thuis laten leveren kunt u ook kiezen om het pakket bij 1 van de 2000 afhaalpunten te laten leveren. Tijdens het afrekenen kunt u middels onze selectie tool kiezen voor een afhaalpunt bij u in de buurt.

U kunt ervan uitgaan dat onze producten van goede kwaliteit zijn mocht er desondanks iets niet in orde zijn dan geven wij 1 maand garantie op alle producten die wij verkopen in deze winkel. De garantie geldt onverminderd de wettelijk rechten van de consument. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Als u u schoenmaat weet dan is ons advies om de maat te bestellen die bij uw schoenmaat hoort. Tenzij dit expliciet anders vermeld staat.

De verschillende wijdtematen lopen van de wijdtemaat C tot en met wijdtemaat M. De wijdtematen worden in 3 categorieen ingedeeld, namelijk Wijdtemaat C t/m F, Wijdtemaat G en Wijdtemaat H t/m M.

Voor de volledige uitleg zie > hier

De waardering van www.shoeplace.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 2484 reviews.